Blog

SILVANIA Research & Innovation a obținut locul 3 la concursul Cities of Tomorrow organizat de AHK

0

Asociația SILVANIA Research & Innovation a participat la concursul de proiecte Cities of Tomorrow organizat de Camera de comerț Româno – Germană AHK, unde a obținut locul 3 la categorie proiecte ale ONG-urilor.

Dl. Aurelian Liviu GOGA a susținut prezentarea Managementul amprentei de carbon în cadrul evenimentului Cities of Tomorrow în data de 16 septembrie 2021.

Aurelian Liviu GOGA prezintă Managementul amprentei de carbon la Forumul Orașelor Verzi 2021

0

Centrul SILVANIA prezintă în cadrul evenimentului Forumul Orașelor Verzi 2021 – Managementul amprentei de carbon, prezentare construită de dl. Emil FARCAȘ și dl. Aurelian Liviu GOGA.

Forumul Orașelor Verzi 2021 – Amprenta de carbon: o oportunitate de a deveni orașe verzi active

0

Centrul SILVANIA a susținut în cadrul Forumului Orașelor Verzi – Panel 8 – Amprenta de carbon: o oportunitate de a deveni orașe verzi active, o prezentare privind Managementul amprentei de carbon, prezentare construită de dl. Emil FARCAȘ și dl. Aurelian Liviu GOGA.

Centrul SILVANIA este prezent la Forumul Orașelor Verzi 2021

0

Centrul de cercetare, inovare și promovare a lemnului SILVANIA este prezent la Forumul Orașelor Verzi 2021, unde susține o prezentare despre Managementul amprentei de carbon, activitate privită ca o oportunitate pentru orașele verzi active.

Pentru a programa o conversație despre Managementul amprentei de carbon vă rog completați formularul de mai jos.

Materiale și tehnologii de construcție ce contribuie la reducerea amprentei de carbon

0

Prezentarea a fost susținută de dl. Emil Farcaș în cadrul Simpozionului știițific organizat în data de 29 iulie 2021 de Centrul de cercetare, inovare și promovare a lemnului SILVANIA.

Managementul amprentei de carbon

0

Prezentarea a fost susținută de dl. Aurelian Liviu GOGA în cadrul Simpozionului științific organizat în data de 29 iulie 2021 de către Centrul de cercetare, inovare și promovare a lemnului SILVANIA.